Llibre Cançoner i CD

Si voleu comprar llibres, podeu fer-ho a la botiga "Benkhadi" Plaça Eivissa num, 5 local 6 Galeries d'Horta l'horari és de 10 a 13:30 i de 17 a 20:30

dijous, 23 d’abril del 2009

Ja hem arribat al final de l’etapa.


BubbleShare: Share photos - Find great Clip Art Images.


Ja hem arribat al final de l’etapa.

Ha estat una cursa intensa però entranyable.

De fet ha esta una cursa de fons en la que el grup ajudava a mantenir la marxa que de vegades semblava més un espring que una marxa atlètica.

Avui és Sant Jordi i tinc a les mans un llibre molt especial. És veritat que els llibres poden marcar les persones i que hi ha llibres i manifestacions artístiques que a mi m’han marcat per sempre.
Les arts tenen la capacitat de commoure i avui, amb les emocions dels dos concerts encara a flor de pell i amb el llibre a les mans mentre l’Anna (la meva companya d’oficina fa sonar al seu ordinador les cançons del Cd) m’adono que les manifestacions artístiques d’aquest llibre cançoner han atrapat unes vivències molt singulars...

Aquest canconer-CD, per a mi, ha esdevingut un d’aquest llibres especials...
...i penso que a molts mestres, joves i infants que han participat en aquest projecte els deu passar el mateix.

Quin dia de Sant Jordi més especial!

Graciés a tothom qui ha contribuit a fer possible aquest projecte.

Lluís Vallvé

1 comentari:

  1. Ens ho hem passat molt bé cantant les cançons de Senegal i també les de Catalunya, que algunes no sabíem. Ha estat una experiència bonica (diu el Santiago), preciosa (diu la Catalina). Ens ha agradat anar a enregistrar un disc (diu la Carla), ha estat una experiència nova i diferent. Els arranjaments ens han agradat molt com han quedat (diu l'Aina). Al principi, quan vam començar a cantar les cançons Senegaleses va costar una mica (diu l'Ariadna). Al princip ens posàvem nerviosos, (diu l'Oriol), tots hem après una mica de mandinga amb aquestes cançons. Ens ha agradat molt cantar amb altres escoles (diu l'Ariadana) i que els pares i mares ens vinguessin a veure.

    La classe dels Tres Tombs (4t de primària) de l'escola Els Pins.

    ResponElimina