Llibre Cançoner i CD

Si voleu comprar llibres, podeu fer-ho a la botiga "Benkhadi" Plaça Eivissa num, 5 local 6 Galeries d'Horta l'horari és de 10 a 13:30 i de 17 a 20:30

diumenge, 7 de desembre del 2008

Dibuixa'm un conte

Hem lliurat el llibre Talila Nono amb els dibuixos de l'escola Bakary Seck, Escola Arc Iris i Escola del Mar als inspectors i directors de la zona de Kédogou. També us n'enviem una fotografia perquè ho pugueu veure.


2 comentaris:

  1. Hola Familia, Anna estas guapissima a la foto, quan veurem a l'Oscar? tinc els meus dubtes de si realment existeix? poseu-lo en alguna foto, suposo que deu ser el fotograf, espero que passeu molt bona festa del xai a Diakha, molts records a tota la familia.
    Heu vist molt tràfic de xais?
    records a l'albert i a l'oscar.
    digali a l'albert que hi ha un blog de l'associació on pot deixar també fotos i cròniques trobareu l'enllaç en el blog de junts dibuixem i...
    un petonas a tots
    AFRICA.

    ResponElimina
  2. Després de tanta feina i il·lusions posades en aquest projecte, no sabeu l'alegria que em provoca veure la fotografia d'aquest acte. Veure el lliurament dels exemplars del llibre fa que m'imagini ja una incipinet biblioteca d'escola amb un llibre ben singular, un llibre fruit del treball i la cooperació entre escoles, infants i mestres.

    Lluís Vallvé

    ResponElimina